Pop-up Party

Vrijmibo & VrijmiBoot

Na een week hard werken hebben uw werknemers een goede vrijdag middag borrel (VrijMiBo) verdiend. Wilt u graag iets organiseren maar het niet al te omslachtig maken, dan kan een Vrijmibo uitkomst bieden. Op vrijdag wilt ten slotte iedereen wel een drankje doen. En waarom niet even blijven plakken als het gezellig is?

Vrijmibo

Een Vrijmibo met live muziek is een bewezen concept. De avond is laagdrempelig en bijna vanzelfsprekend omdat de week af sluiten met een drankje het goed doet. Zowel voor het uw werknemers zelf als voor de band van het team. Dankzij de live muziek blijf iedereen graag wat langer en kan een doodgewone vrijdag omslaan in een onvergetelijke avond met uw collega’s.

VrijmiBoot

Ziet u het Vrijmibo concept wel zitten, maar wilt u er graag een uitje van maken? Dan is ons VrijmiBoot concept wat u zoekt. Tijdens de VrijmiBoot maakt u met uw team, afdeling, of bedrijf een tocht over het IJ in Amsterdam. Op de boot wordt u voorzien van drank en hapjes, en uiteraard van een goede live Band of DJ.

Voor de Vrijmibo en de VrijmiBoot raden wij 4 a 5 man formaties aan die Jazz of Rock & Roll uit de jaren 60 of 70 spelen. Deze muziekstijlen liggen goed in het gehoor en zijn voor ieder moment geschikt. En als men wil kan men ook nog even lekker dansen. Wilt uw het echt groots aanpakken? Dan kunt u een combi pakket van Band met vervolgens een DJ overwegen.

Stel naar uw eigen smaak uw Vrijmibo samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.