Pop-up Party

Verjaardagsfeest & Jubileum

Speciale momenten moeten gekoesterd worden. Zo ook verjaardagen en jubilea.

Als u een speciale verjaardag of als u een jubileum te vieren heeft met uw partner dan wilt u natuurlijk dat uw gasten het naar hun zin hebben. Maar minstens even belangrijk is dat u zelf van uw gasten kunt genieten en even bij kunt kletsen. Als u alles moet regelen op het feest zelf is er helemaal geen tijd voor sociale momenten, en dat zou doodzonde zijn.

Voor een verjaardag kan het misschien wat overdreven klinken om iemand in te zetten voor de organisatie, maar de kosten wegen het onwijs op tegen de baten. U kunt onnodige risico’s mijden en er voor zorgen dat u zelf van uw eigen feest kunt genieten. Na al die jaren heeft u dat wel verdiend.

Voor een verjaardag of jubileum raden wij feestelijke dansmuziek aan. Dansen maakt iedereen jong en blij. U kunt denken aan een Rock & roll bandje of misschien meer iets Latijn-amerikaans georiënteerd is.

Stel naar uw eigen smaak uw verjaardags- of jubileumfeest samen

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.