Partners | Pop-up Party

Pop-up Party Partners

Pop-up party is ontstaan uit vanuit de grote vraag naar evenementen waar live muziek, activiteiten en catering in samen komen. Denk aan een Prive-feest een bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid zoals een bruiloft.

Interdisciplinair

Bij feestelijke aangelegenheden is het belangrijk dat er iemand is die zich over praktische zaken als het draaiboek ontfermt. Maar het is minstens even belangrijk dat deze partij passend advies kan leveren in de voorbereidingen, denk bijvoorbeeld aan de muzikale invulling van uw evenement. Een feest arrangeren vergt een interdisciplinaire organisatie.

Krachtig team

Om deze activiteiten aan te kunnen bieden hebben ABC-Events en Gigstarter de handen ineen geslagen. Dankzij deze samenwerking kan Pop-up Party multidisciplinaire events zoals een bruiloft of bedrijfsfeest, compleet en probleemloos invulling geven. Met ABC-events als ervaren evenementen organisator, actief sinds 2005, en Gigstarter als bookingskantoor, actief sinds 2012, weet u zeker dat u de juiste kennis en ervaring in huis haalt. Wij zijn trots deze krachtige samenwerking aan te kunnen bieden voor uw evenement.

Pop-up Party is een initiatief van: