Over ons | Pop-up Party

Over Pop-up Party

Een reden voor een feestje is er altijd. Of het gaat om een vrijdagmiddagborrel, verjaardagsfeest, jubileum, netwerkborrel, of gewoon omdat u er zin in heeft. Het belangrijkste is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over drank of hapjes, over de juiste aankleding en over de muziek. Daarom kiest u bij pop-up-party.nl voor Service, Sfeer & Sensatie.

U geeft uw feest zelf vorm

Wij hebben voor u een aantal standaard pakketten samen gesteld, maar alles is bij Pop-up-Party mogelijk. Elk pakket is uit te breiden met andere hapjes of drankjes, een specifieke aankleding voor uw feest en de muziekstijl naar uw smaak.

Uw Pop-up feest op Locatie

Wij komen bij u op locatie en zetten binnen een mum van tijd alles klaar: podium, bar, sta-tafels, aankleding, licht, geluid, hapjes en drankjes. Vanaf het eerste moment staat het personeel klaar, het geluid aan en de tap open. Het feest kan direct beginnen en na twee uur als we het hoogte punt bereikt hebben, wordt alles razendsnel opgeruimd en ingepakt.

Pop-up Party Gelegenheden

Het enige dat achter blijft is een goed gevoel en de smaak naar meer. Pop-up-Party is ideaal voor zowel prive-feesten als bedrijfsfeesten. Denk aan een bedrijfsborrel, afscheidsfeest, netwerkborrel, surprise_party, verjaardagsfeest, jubileum of wat voor feest dan ook.

Pop-up Party Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type feest, de locate, de keuze van de paketten, de muziek keuze en de duur van de Pop-up Party. Wij zullen voor u een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanmaken waarin u zeker weet dat u aan al uw behoeftes bent voorzien. U heeft al een Silver Pop-up Party vanaf 999 Euro (ex BTW).

Hoe werkt Pop-up-Party?

Bij Pop-up Party kiest u uit drie onderdelen: Service, Sfeer & Sensatie. U kiest bij elk onderdeel de optie die het beste bij u past. Vervolgens vult u uw contactgegevens in en deelt u wat gegevens over het feest. Wij zullen kort daarna contact met u opnemen en een geheel vrijblijvende offerte opstellen.


1. Service

Onder service valt de bediening en catering. De Service bepaalt u door te kiezen uit één van onze pakketten. U kunt kiezen uit de Silver, de Gold of de Platinum Pop-up Party. Afhankelijk van uw insteek en uw budget maakt u hier een keuze uit het type service dat u wenselijk acht voor uw feest.


2. Sfeer

De sfeer is een stilistisch element dat wij neerzetten aan de hand van de aankleding, de belichting, ons Pop-up meubulair en de opstelling van alle elementen. De sfeer - ook wel aan te duiden als ambiance - is een minder tastbaar element van de Pop-up Party, maar vormt een nuance die uw feest kan maken of breken.


3. Sensatie

Muziek is gevoel. Deze sensatie brengen wij tot leven door middel van live muziek. Onze professionele muzikanten weten de juiste toon aan te slaan en uw gasten in de juiste gemoedstoestand te brengen. U kunt kiezen uit een Duo, een complete Band of een DJ. Alle genre's en muziekstijlen zijn mogelijk. Muziek brengt mensen in beweging.

Het feest kan beginnen!

Zodra u een keuze heeft gemaakt uit het type Service, Sfeer en Sensatie kunt u uw Pop-up Party afstemmen op uw exacte wensen. Bij Pop-up Party krijgt u een feest op maat en weet u dat uw evenement in goede handen is. Wacht niet langer, stel uw eigen Pop-up Party samen en vraag een vrijblijvende offerte aan:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.

Een Speciaal Feest

De kracht van Pop-up-Party is dat het komt en gaat. Het is weg voordat u er erg in heeft. Bent u nu meer op zoek naar een compleet verzorgde feestavond? Zoals een Bedrijfsfeest, Bruiloft of Themafeest (kerstfeest, quizavond, oud & nieuwfeest, etc), dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Wij maken hiervoor graag persoonlijk met u een afspraak om te kijken naar uw wensen om direct een passend voorstel te doen. Bel ons hiervoor naar 020 747 0056 of vul het formulier voor speciale feesten in.