Pop-up Party

Netwerkborrel

Na het grote succes van onze eerste netwerkborrel bieden wij deze gelegenheid als concept aan. Zoals de naam al beschrijft is de netwerkborrel opgezet om te netwerken. Als u merkt dat uw bedrijf toe is aan vernieuwing dan is een netwerkborrel een kans. Door uw netwerk uit te breiden kunnen er nieuwe samenwerkingen ontstaan en creëert u een situatie waarin er geïnnoveerd kan worden.

Netwerkborrel organiseren:

Een Netwerkborrel kan zowel intern als extern plaatsvinden. Intern is alleen relevant indien uw bedrijf bestaat uit 200+ werknemers. Er zijn genoeg verbeter punten waar aan gewerkt zou kunnen worden als uw werknemers uit andere teams of afdelingen elkaar zouden kennen en elkaar eens direct aan zouden spreken op problemen of ideeën.

Ook extern kan het interessant zijn om andere bedrijven eens te ontmoeten, dit kan in een symposium, maar natuurlijk ook tijdens een zelf opgezet evenement concept. Samenwerken met conculega’s kan bij ingewikkelde problemen interessant zijn, maar ook interdisciplinair kan er een hoop van elkaar geleerd worden.

Maandelijkse netwerkborrel:

Maandelijks organiseren wij een bedrijfsborrel waar verschillende bedrijven aan mee kunnen doen. U kunt u hier voor aanmelden met groepen vanaf 5 personen. Wij communiceren naar u de inschrijvingen door en zorgen er voor dat bedrijven die in elkaars vakgebied zitten elkaar tijdens één van deze borrels ontmoeten. Onderschat de kracht van Netwerken niet, kruisbestuiving is altijd van toepassing.

Stel naar uw eigen smaak uw Netwerkborrel samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.