Pop-up Party

Kerst- & Nieuwjaarsborrel

Verras uw werknemers of collega’s met een onvergetelijke kerstborrel of nieuwjaarsborrel.

Kerst en nieuwjaar zijn uitgelezen momenten voor een bedrijfsfeest. Een belangrijk element aan deze gelegenheden is dat het luchtig blijft en het bedrijf niet al te veel op de voorgrond staat. Dat klinkt misschien vreemd, maar is een belangrijke nuance waar rekening mee gehouden dient te worden bij de versiering en de voorbereidingen. Kers is een familie en vrienden feest waar uw bedrijf subtiel een rol in speelt als familie en vriend.

Voor een Kerstborrel of een Nieuwjaarsborrel raden wij over het algemeen jazz formaties aan. Afhankelijk van het karakter van de borrel kan een klein duo of juist een band beter passen. Het fijne aan dit type live muziek is dat het niet te veel de voorgrond neemt maar alsnog fijne muziek is om naar te luisteren. Ook klassieke muziek kan goed werken om exact de zelfde argumenten.

De gelegenheid voor een kerst of nieuwjaarsborrel doet zich uiteraard alleen in de feestmaanden voor, maar u kunt altijd terecht bij ons om goed voorbereid de feestdagen in te gaan. Heeft u speciale wensen? Dan kunnen wij ons pakket zo vormgeven dat het bij uw bedrijf past.

Stel naar uw eigen smaak uw Kerst- of Nieuwjaarsborrel samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.