Pop-up Party

Jubileumfeest

Gefeliciteerd met uw jubileum! Deze fraaie mijlpaal mag niet ongehoord voorbijgaan. U kunt er voor kiezen om uw jubileum binnenshuis te vieren, maar u kunt de gelegenheid natuurlijk ook aangrijpen om speciale zakenrelaties uit te nodigen en mee te laten genieten van uw duurzame bedrijfscultuur.

Bij een feestelijkheid als een jubileum hoort natuurlijk een goede live band. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het echt groots wilt aanpakken en dat u een compleet avond vullend programma van een Coverband wilt. Een leuk alternatief is eerst een band inzetten en vervolgens een DJ.

Stel naar uw eigen smaak uw jubileumfeest samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.