Pop-up Party

Eigen feest-concept

Heeft u een speciale aangelegenheid die u niet tussen onze privé-feesten heeft zien staan? Het kan natuurlijk dat u zelf een uniek concept heeft bedacht waar u een klein beetje ondersteuning bij kunt gebruiken. Wij werken graag met u het concept uit tot een geslaagd feest.

Wij zijn zeer ervaren met het organiseren van bedrijfs- en privé feesten. Elk feest is uniek en behoeft maatwerk. Onze expertise beperkt zich niet tot feesten en partijen. Wij organiseren vaak uitjes met de nodige activiteiten zoals de ‘pubquiz’ de ‘Kop van Jut’ of de ‘Casino-tafel’. Zulke elementen voegen wij dan ook graag aan uw feest toe.

Wij ontvangen graag informatie over uw concept. U kunt zelf uw avond samenstellen met veel van de elementen die wij aanbieden. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van uw idee en eventueel met het meedeken over het idee waar nodig.

Stel naar uw smaak uw feest samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.