Pop-up Party

Bruiloft

Gefeliciteerd, u gaat trouwen! Elke bruiloft is anders, maar u wilt natuurlijk dat úw bruiloft onvergetelijk wordt. Daarvoor is maatwerk geboden.

Het kan zijn dat u op zoek bent naar ondersteuning van ceremonie tot feest, maar het kan ook dat u alleen ondersteuning zoekt tijdens het huwelijksfeest. Om zaken gemakkelijk te maken hebben wij twee aparte pakketten samengesteld zodat u aan kunt geven wat het beste bij uw bruiloft past.

Bruiloft Compleet:

Wilt u een complete dag zonder zorgen? Als u vanaf ceremonie tot feest ondersteuning zoekt dan is het “Bruiloft Compleet” pakket wat u zoekt. Bij het bruiloft compleet pakket ontfermen wij ons over alles, werkelijk alles. In dit pakket gaan wij als een wedding- planner te werk. Wij zetten iemand puur in alleen voor het draaiboek en het aansturen van het geheel. Versiering, eten, drinken, muziek, show, alles wat u wilt, wij regelen het allemaal.

Bruiloft Feest:

Wilt u de dag liever intiem houden en in familiekringen doorbrengen? Dan is alleen ondersteuning tijdens het bruiloftsfeest wat u zoekt. In het ‘Bruiloft-feest’ pakket bieden wij u alle hulp die nodig is voor een succesvol en voorspoedig feest. Wij regelen zaken zoals de drank, de hapjes, de muziek en de versiering voor u. U zult zonder enig omkijken van uw bezoek, uw feest, maar vooral, van uw partner, kunnen genieten.

Wat betreft de muziek raden wij voor bruiloften bands aan waarvan de formaties bestaan uit minimaal 5 bandleden. Zo weet u zeker dat de muziek krachtig en lekker up-tempo is. Voor het feest raden wij een Coverband of een band + DJ combi aan. Voor de ceremonie of de receptie raden wij een klassiek strijk duo of een klein jazz ensemble aan.

Stel naar uw eigen smaak uw bruiloft samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.