Bedrijfsfeest organiseren | Pop-up Party

Pop-up parties voor bedrijven

Met een bedrijfsfeest zet u de toon van uw bedrijfsvoering en bouwt u aan uw bedrijfscultuur. Het kan niet iedere week feest zijn natuurlijk. Maar als de targets worden gehaald en de teams werken goed samen dan mag dat best wel eens even gevierd worden.

Er komt veel kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een borrel of een groots feest. De organisatie is een hoop werk omdat er veel verschillende partijen bij komen kijken. Denk aan catering, productie en muziek.

Pop-up Party overziet alle zaken en kan u de beste prijs garanderen omdat wij alle faciliteiten in huis hebben. Voor Pop-up party is geen feest te groot. Bekijk onze feestconcepten en stel uw bedrijfsfeest samen:

Afstudeer bar

Vrijmibo & VrijmiBoot

De vrijdag middag kan niet zonder muziek. Probeer het eens live, of pak echt uit en vaar mee over het IJ op onze unieke VrijmiBoot!

Kantoor feest

Jubileumfeest

Een jubileum is een speciaal moment. Vier het jubileum van uw bedrijf of van een speciale collega met een borrel of feest.

Netwerk borrel

Netwerkborrel

Maandelijks organiseren wij een bedrijfsborrel waar verschillende bedrijven aan mee kunnen doen. Voor grote ondernemingen kunnen wij ook intern een borrel faciliteren.

Basic

Zakelijk Afscheidsfeest

Als u afscheid gaat nemen van een collega of als er een einde komt aan een mooi samenwerkingsverband dan moet dat natuurlijk gevierd worden.

Nieuwjaars feest

Kerst- & Nieuwjaarsborrel

De feestdagen mogen niet ongehoord voorbijgaan. Verras uw collega’s met een onvergetelijk kerst- of nieuwjaarsborrel.