Pop-up Party

Privé Afscheidsfeest

Gedag zeggen is altijd moeilijk. En nee, afscheid nemen bestaat niet, maar een mooie levensfase kan niet on-afgesloten achter blijven.

Als u gaat verhuizen naar het buitenland of zelfs als u maar een jaartje op sabbatical gaat is een viering op haar plaats. Denk aan een borrel in uw tuin op een mooie zomerse avond, of een leuk dansfeest in uw lievelingscafé.

Bij een afscheidsfeest ontfermen wij ons over de drankjes en de hapjes, de versiering, de belichting, de ontvangst, en natuurlijk de muziek. Zodat u ten volste van al uw gasten kunt genieten en echt even de tijd kan nemen om met iedereen een goed gesprek te voeren. En natuurlijk ook even een dansje te wagen.

Voor een afscheidsfeest raden wij over het algemeen een 4 a 5 koppige band aan zoals een 60’s, 70’s Rock & Roll bandje of een goede Bebop jazz band. Wilt u er meer een borreltje van maken? Dan is een duo of trio jazz formatie altijd gepast.

Stel naar uw eigen smaak uw afscheidsfeest samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.