Pop-up Party

Zakelijk Afscheidsfeest

Heeft u jarenlang bij uw bedrijf gewerkt en gaat u afscheid nemen van uw collega’s? Dan is het tijd voor een speciaal feest. Het kan zijn dat u bij een andere werkgever aan de slag gaat; dat u voor u zelf gaat beginnen; of misschien gaat u wel met pensioen. Afscheid nemen bestaat niet. Maar of u nu met pensioen gaat of dat u slechts een jaartje op sabbatical gaat, elk vertrek is reden voor een feest.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er een speciale collega van u vertrekt. Om uw blijk van waardering te tonen kunt u een feest organiseren. U kunt het natuurlijk ook wat rustiger aan doen en er meer een borreltje van maken, maar leuke live muziek kan de gelegenheid net even die allure geven die het nodig heeft om er een onvergetelijk vertrek van te maken.

Voor een afscheidsfeest raden wij een jazzband of een rock & roll bandje aan. U kunt het ook groots aanpakken en een grote funk band neerzetten, en misschien zelfs de avond extra lang laten duren door een DJ te laten draaien aan het eind. Als u het wat rustiger aan wilt doen dan kunt u een Jazz duo overwegen.

Stel naar uw eigen smaak uw afscheidsfeest samen:

Selecteer een pakket

Basic

Silver

Het Silver pakket is speciaal geschikt voor recepties, borrels, jubilea en andere gelegenheden waar op een redelijk 'casual' wijze een drankje wordt genuttigd.

Luxury

Gold

Het Gold pakket is speciaal geschikt voor borrels, jubilea, feestdagen en andere mijlpalen waar het glas op een feestelijke wijze wordt geheven.

Premium

Platinum

Het Platinum pakket is speciaal geschikt voor lustra, evenementen, speciale feesten en andere onvergetelijke momenten die u en uw gasten altijd bij zullen blijven.